tiistai 3. tammikuuta 2012

Pelien hyviä biisejä

Tietokonepeleistä voi löytyä loistavia biisejä. Muistan kuulleeni jossain esityksessä Final Fantasy -pelisarjasta otettua upeaa musiikkia ja itselläni oli kesä, jolloin alituiseen soi Spellforce -pelin huikean kaunis valikkomusiikki - latasin useasti pelin auki vain, jotta sain musiikin soimaan. Taikansa säilyttänyt biisi on tässä:Nyt tuli vastaan hiukka yllättäen Half-Life 2 -pelissä mukana oleva musiikki ja bändinä Blackfield biisillä End of the world. En koskaan viitsinyt pelata tuota peliä edes loppuun ja veikkaanpa että se jäi kuulematta - olisi jäänyt kyllä mieleen heti. Biisin visio on vaikuttaa hiukka apokalyptiseltä, mutta sanoituksista selviää kyllä että kyse on peloista ja kuinka ne estävät elämästä. Järkevää siis. Mutta nyt kun se löytyi niin haluan tämänkin herkun muille tarjota Half-life 2 versiona


..mutta kannatan silti ensikuunteluksi liveversiota, joka on pyntätty sopivamman videon ympärille:Olen varma että peleistä löytyy muutakin huikeaa musiikkia, mutta itselleni ei unohtumattomia kokemuksia ole muita juuri tullut. Mutta olen kovin iloinen jos jollain on sellaisia mielessä ja kertoisi muille!

2 kommenttia:

  1. Peleissä on kyllä hyviä biisejä. Mä löysin Spotifyn avulla tällasen levyn, kun The Greatest Video Game Music (London Philharmonic Orchestra), joka on siis ainakin itselle loistavaa työskentelymusiikkia. Levyltä löytyy mm. itselleni hyviä muistoja tuova Legend of Zelda -tunnari.

    http://www.youtube.com/watch?v=MriV_L0Hl5E

    VastaaPoista
  2. Tattis. Ilman muuta menee kuunteluun!!

    VastaaPoista